THUIS IN TEGELS

#1 IN TEGELS

Onze producten zijn van uitstekende kwaliteit van gerenommeerde merken uit Zuid-Europa. Wij bezoeken onze leveranciers persoonlijk om de kwaliteit van de collectie te waarborgen.

VERTROUWEN

Thuis is een fijne en vertrouwde plek. Dit gevoel willen wij ook creëren, zowel bij ons op het bedrijf als bij de klant thuis. 

RUIME EXPERTISE

Wij hebben meer dan 49 jaar kennis en ervaring op het gebied van tegels en sanitair. Dit gebruiken wij in onze gesprekken zodat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen adviseren en begeleiden.

PERSOONLIJK EN BETROKKEN

De keuze van het interieur, en daarmee ook tegels en sanitair, is erg persoonlijk. Deze keuze verdient dan ook veel (persoonlijke) aandacht, die wij bij Koedam Tegels geven.

WIJ ZIJN

KOEDAM TEGELS

Koedam Tegels is een familiebedrijf dat sinds 1973 een begrip is in De Meern en omstreken. Ooit begonnen in een simpele garagebox en nu in een prachtig pand met ruim 1500m2 aan inspiratie op het gebied van tegels en sanitair.

Wij zetten graag dat ene stapje meer. Ons enthousiaste team zorgt ervoor dat de klanten de showroom met een glimlach verlaten en vol vertrouwen aan het verbouwtraject beginnen. Dit doen wij door het aanbieden van kwalitatief goede tegels van de grootste merken en persoonlijke, vakkundige ondersteuning te geven zodat uw woonwens gerealiseerd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt en er bij ons een gevoel van ‘thuis’ wordt gecreëerd. Wij zijn immers thuis in tegels, en u binnenkort ook!

ONZE PRODUCTEN

SHOWROOM IMPRESSIE

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Wat een vriendelijke mensen!
Doen alles om je een mooie vloer te adviseren. Bert Koedam bracht zelfs een tegel bij ons thuis die ze net nieuw in het assortiment hebben, maar nog niet in de showroom. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat.

Daniel van Utrecht - Google Reviews

Geweldige service! Onlangs onze badkamertegels en huiskamervloer bij Koedam besteld. Prachtige showroom met veel keuze in moderne en sfeervolle tegels. Wij zijn uitstekend geholpen door Tim die zijn uiterste best heeft gedaan om ons goed te helpen, ook na een kleine ontevredenheid werd dit adequaat opgelost. Ze deden nergens moeilijk over, heel fijn! Super bedankt team Koedam!!

Iris Bos - Google Reviews

Veel keuze, hele mooie tegel collecties.
Voor elk wat wils. Vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen. Ik ben geslaagd, heel blij mee.

Judith Ruitenberg - Google Reviews

BEZOEK ONZE SHOWROOM

  • Molensteyn 33A, Utrecht, 3452 PT
  • info@tegel-voordeel.nl
  • 06 82 58 01 41

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media voor meer inspiratie op het gebied van tegels en sanitair en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws.

Instagram

@Tegelvoordeel.nl

Facebook

@Tegelvoordeel

X